Velkommen til vores hjemmeside.
  • alibaba-sns
  • ins
  • linkedin
  • facebook
  • youtube

Første stop i 2021! Kvindes China Tour anden niveau testkamp Xiamen Station Return

Første stop i 2021! Kvindes China Tour anden niveau testkamp Xiamen Station Return

Fra november 2020 har kvindernes China Tour niveau 2-testturnering gennemgået 4 golfbaner i provinserne Beijing, Fujian og Guangdong og leveret en ny integreret konkurrenceplatform til professionelle, amatør- og unge spillere.

  Som et andet niveau testkamp for Women's China Tour baseret på spillestedet sigter begivenheden på at opleve de kinesiske golfprofessionelle, trænere og amatører gennem strømlinede og multifrekvente konkurrencer, så deltagerne kan føle atmosfæren i professionelle konkurrencer, praksis ved konkurrence Bekendt med reglerne. I løbet af de sidste næsten to måneders drift har niveau 2 testturneringen implementeret konceptet "at udvide de kinesiske golfdeltagere og hjælpe udviklingen af ​​Kinas golfsport fra roden", løbende gentage og polere begivenheden, og er blevet anerkendt og roset af alle samfundssektorer. Og fik en gruppe loyale "tilhængere".

  I 2021 starter det første stop for Women's China Tour test på anden niveau i morgen. Der er i øjeblikket 24 spillere på listen, hvoraf halvdelen er mænd og kvinder.

  Med hensyn til professionelle spillere, kvindelige professionelle spillere som Yang Jiaxin, mester på anden etape i Beijing, Ren Yue, dobbeltmester i Guangdong, og kvindernes China Tour-professionelle spillere Shi Bingyu, Chen Cuixia, Huang Zhiying, Yin Xue og andre kvindelige professionelle spillere “vises” i morgen; amatørbold Med hensyn til spillere, Yan Zixiang, tre gange mester for Xiamen Oriental Club Kings Championship, Guo Daqing, en loyal tilhænger af konkurrencen på andet niveau og et Xiamen Orientalsk medlem, og andenpladsen i det andet -niveau testkamp sidste år i Xiamen, og Dongfangqiu, der deltog i "hjemmeporten" "Gamle venner" fra Xiamen Station, herunder Tong Lilong og Chen Xinda, hovedspilleren i Xiamen 80 post golfholdet, var blandt deltagerne. .

  Det er værd at nævne, at vi i den første runde af konkurrencen den 19. januar forventer at se teststationens andensteds Beijing-mester Yang Jiaxin, Cuihu-stationen og Hengqin-stationmesteren Ren Yue iscenesat en "feekamp" -lignende mesterskabslås- i kamp. Derudover starter Li Long, andenplads i Xiamen Station, også med de to i samme gruppe og stræber efter at opdatere sine bedste resultater ved "døråbningen" ...

 

 

(Denne artikel kommer fra Internettet, og ophavsretten tilhører den oprindelige forfatter.)


Indlægstid: Jan-22-2021