Velkommen til vores hjemmeside.
  • alibaba-sns
  • twitter
  • linkedin
  • facebook
  • youtube

Bedste ønsker til dit nye hjem

fdgsdfg (2)

dfgf

fdgsdfg (3)

Med den stærke støtte fra vores kunder har Golfmylo opnået hurtig udvikling og opnået forøgelse af kapital med en fantastisk hastighed hvert år er vores virksomheds skala konstant blevet opdateret.
For at tilpasse sig den dynamiske udvikling af virksomheden og forbedre vores samlede konkurrenceevne har Golfmylo besluttet at flytte til en større industripark med mere bekvem transport og bedre faciliteter. Vi øger ikke kun fabriksområdet og produktionslinjen. Købt også tre splinternye Cnc-maskiner, der gjorde vores produktionslinie mere komplet og kvalitetskontrollerbar.
Siden første halvdel af dette år begyndte vi aktivt at planlægge udvælgelsen af ​​webstedet og opdelingen af ​​det nye kontor, efter et halvt års indsats, det nye kontor den 1. maj i år officielt afsluttet.
I denne flytningsproces har vores virksomheds personale udviklet ånden "Gensidig hjælp, solidaritet". På kort tid bruger vi den hurtigste hastighed til at rengøre og organisere flytningspladsen på et kontor i overensstemmelse med kontormiljøets standarder. Den vellykkede afslutning af flytningsarbejdet er uadskillelig fra det tætte samarbejde og stærk støtte fra alle afdelinger.
Den nye adresse: 5. sal, nr. 252, Tongan Garden, Wulv Road, Tong'An District, Xiamen, Fujian, Kina.
Velkommen nye og gamle kunder til at besøge vores fabrik og ser frem til at møde dig.


Posttid: Jun-16-2020